Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ανοικτή επιστολή προς Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος


Διευθυντή Τμήματος  Περιβάλλοντος


Κύριε Χατζηπαναγιώτου,

Κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης διερωτάται ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του Τμήματος σας, όταν  το τμήμα σας δεν μπόρεσε  να προστατεύσει μια τόσο περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιοχή της Πάφου όπως τις θαλασσινές σπηλιές και σπεύδει να συναινέσει στη μια  μετά την άλλη άδεια για ανάπτυξη.
 Αναμέναμε από εσάς να είχατε τις περισσότερες αντιστάσεις  ως Τμήμα Περιβάλλοντος  μπροστά σε αδηφάγους ντιβέλοπερς, αλλά εσείς πρώτος εγκρίνετε όλες αυτές τις αναπτύξεις που εξόφθαλμα μετατρέπουν ένα κοινό αγαθό σε ιδιωτικό αγαθό και μια ακόμα μαγευτική περιοχή της Κύπρου σε διαμερίσματα για λίγους.
 Αντί εσείς πρώτος να καταγγείλετε την καταστροφή και να προειδοποιήσετε για το έγκλημα που προδιαγράφηκε με την αλλαγή ζωνών,  σιωπήσατε ή μάλλον συναινέσατε σε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα.
Κύριε Χατζηπαναγιώτου, δεν είστε ένας υπάλληλος  στο Τμήμα Περιβάλλοντος .Είστε διευθυντής και ως διευθυντής πρέπει  να αντιληφθείτε τις ευθύνες σας έναντι του περιβαλλοντος και των πολιτών αυτού του τόπου. Μιλάμε για την τελευταία περιοχή που μας έμεινε στην ελεύθερη Κύπρο, και αν δεν την υπερασπιστείτε, η υπηρεσία σας όχι μόνο δεν θα έχει λόγο ύπαρξης και θα πρέπει να κλείσει, αλλά θα καταγραφεί ως η Υπηρεσία που αντί προστασία και διαφύλαξη έφερε  τον όλεθρο και την ολοκληρωτική  καταστροφή του περιβάλλοντος.
Σας καλούμε  να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Να προλάβουμε τη μεγάλη καταστροφή.

Σας ευχαριστώ
Θεοδώρα Παυλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου